Bok om macros och träning

Hur ska man veta man vad man äta när vi får olika råd från olika håll? Tidningar skriver en sak, människor på nätet något annat, sen har vi kostrådgivare, dietister och ”influencers”. Överallt får vi tips och råd, likaså från vänner och så hör vi olika forskningsresultat på nyheterna. Olika trender slår sig igenom och folk tar med sig en del av råden som följer med. Vissa bra, vissa sämre och vissa rent ut sagt riktigt dåliga råd som inte är förankrade i forskning.

Denna bok handlar om att tänka från grunden, vara kritiskt mot information och lära sig själv hur man ska välja bland alla dessa informationskällor kring mat. Det finns källor till informationen så man själv kan läsa mer om man är intresserad eller tolka informationen själv. Jag anser att det är viktigt att kunna styrka uttalanden för vem som helst kan hitta på information eller säga ”det funkade på mig, så det funkar på dig också”.

Boken kommer sommaren 2021.

Man får lära sig hur maten är uppbyggd, att det är skillnad på energi och att man faktiskt kan äta allt och ändå leva ett hälsosamt liv, och på köpet ha en vältränad och bra fysik. Utöver kosthållning finns livsmedelslista, ca 150 recept med macros uträknat, träningsupplägg tillgängligt för både hemmaträning samt gym. Därmed ger denna bok alla verktygen man behöver för att lyckas med sin kost och träning. 

Så sätt åt sidan allt du hört och läst om kost och börja om från början. Jag vågar påstå att du kommer tänka annorlunda kring kost när du läst färdigt boken.